Start > Algemeen, Sport > Whereabouts

Whereabouts

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 4,67 out of 5)
Loading ... Loading ...
3 februari 2010 Reageer Ga naar reacties

wada world anti-doping agencyDoor mijn deelname aan het EK senioren in Dresden 2010, moet ik vanaf nu mijn whereabouts gaan bijhouden via ADAMS. De meesten onder u die regelmatig eens de krant lezen of het nieuws bekijken weten dat daar heel wat over te doen is geweest enkele weken geleden, met name toen Xavier Malisse en Yanina Wickmayer een jaar aan de kant zouden moeten blijven door het slecht invullen van hun verblijfsgegevens. Nu ik het zelf ook aan mijn rekker heb, begrijp ik wel dat het niet altijd even simpel is. Zo moet je elke dag 1 uur opgeven waar je zeker aanwezig zal zijn tussen 6u ‘s morgens en 23u ‘s avonds op een bepaalde verblijfsplaats. Je moet ook een verblijfsplaats opgeven waar je de dag doorbrengt of toch op z’n minst slaapt. Verder moet je ook je verschillende trainingen gaan invullen zoals fitness, schaatstraining, maar ook school etc. Het lijkt misschien allemaal niet veel, maar als je dat voor elke dag moet up to date houden kan ik zeker en vast begrijpen dat je er eens de brui aan geeft. Je moet bijvoorbeeld alle adressen gaan opzoeken van de plaatsen waar je heen gaat. In België valt dat goed mee, je kan al snel adressen terugvinden op internet, maar adressen van buitenlandse ijsbanen dat is al wat minder evident als je daar geen info kan over terugvinden. Zo is er ook geen mogelijkheid om aan te geven dat je op doorreis bent. Bijvoorbeeld mijn trip van België naar Hongarije, daar heb ik moeten kiezen van zo laat tot zo laat thuis en dan vanaf een bepaald moment in Hongarije. Je moet er dan vanuit gaan dat ze wel zullen doorhebben dat je jezelf niet kan teleporteren… In ieder geval kan ik vanaf nu overal waar ik ga of sta gecontroleerd worden op doping door het WADA (World Anti-Doping Agency). Ik moet trouwens nog eens zien hoe ik dat met school regel, want ik neem aan dat slechts weinig docenten het zullen weten te appreciëren dat ik mijn telefoon zou opnemen in de les.

anti-doping kit

anti-doping kit

p5rn7vb

Related Posts:

  • No Related Posts
  1. Nog geen reacties.
  1. Nog geen trackbacks.